Skip to content Skip to footer

Het belang van intergenerationele samenwerking

Gepubliceerd door: Edge Empower

Geslacht en leeftijd zijn twee van de meest gebruikte kenmerken om individuen te identificeren omdat ze universeel en traceerbaar zijn, ongeacht het land of de industrie.
Maar net zoals we het hebben over het begrijpen van de rol van geslacht op het werk, dus moeten we ook rekening houden met de kruising van leeftijd en geslacht, omdat geen van beide afzonderlijk werkt en beide relevant zijn wanneer we het hebben over samenwerking op de werkplek.
Leeftijdsgerelateerde complexiteit bestaat en het is overal om ons heen op de werkplek, thuis, in de samenleving en in besluitvorming. Download dit artikel nu voor inzichten in het belang van intergenerationele samenwerking.

Lees verder

Door dit formulier in te dienen gaat u hiermee akkoord Edge Empower contact met u opnemen marketinggerelateerde e-mails of telefonisch. U kunt zich op elk moment afmelden. Edge Empower websites en communicatie is onderworpen aan hun privacyverklaring.

Door deze bron aan te vragen gaat u akkoord met onze gebruiksvoorwaarden. Alle gegevens zijn beschermd door onzePrivacyverklaring. Als u nog vragen heeft, kunt u mailen dataprotection@techpublishhub.com

digital route logo
Lang: ENG
Type: Whitepaper Lengte: 4 pagina's

Meer bronnen van Edge Empower