Skip to content Skip to footer

Het maken van de juiste verbindingen

Gepubliceerd door: ServiceNow

Het gebruik van digitale workflows om door barrières te schieten, loyaliteit te stimuleren en de groei te versnellen.
Organisaties hebben de afgelopen drie jaar meer dan $ 3 biljoen in digitale transformatie geïnvesteerd. Te veel van die kosten gingen naar puntoplossingen die er niet in slaagden de behoeften van de moderne enterprise-achtige proactieve service aan klanten op te lossen.
Dit is het moment om uw digitale transformatie in een nieuwe, effectievere richting te nemen. Bij ServiceNow maken we de wereld van het werk, werken we altijd beter voor mensen, overal, in elke omgeving. Dat betekent dat agenten en klanten rechtstreeks verbinden met de teams die hun problemen oplossen.
Laten we duiken en onderzoeken hoe digitale workflows iedereen kunnen geven- interne gebruikers en klanten die een volledige zichtbaarheid in de status van hun hele service-ervaring kunnen geven.

Lees verder

Door dit formulier in te dienen gaat u hiermee akkoord ServiceNow contact met u opnemen marketinggerelateerde e-mails of telefonisch. U kunt zich op elk moment afmelden. ServiceNow websites en communicatie is onderworpen aan hun privacyverklaring.

Door deze bron aan te vragen gaat u akkoord met onze gebruiksvoorwaarden. Alle gegevens zijn beschermd door onzePrivacyverklaring. Als u nog vragen heeft, kunt u mailen dataprotection@techpublishhub.com

digital route logo
Lang: ENG
Type: Whitepaper Lengte: 23 pagina's

Meer bronnen van ServiceNow