Skip to content Skip to footer

Het versterking van welzijn op het werk en daarbuiten door de kracht van herkenning

Gepubliceerd door: Workhuman

Welzijn is een universele behoefte van werknemers. En voor organisaties is het een basis voor high-stakes voor organisatorische resultaten. Welzijn (of het ontbreken daarvan) beïnvloedt de resultaten met ernstige prijskaartjes, waaronder het belemmeren van de productiviteit en betrokkenheid van werknemers en leidt tot burn -out en omzet van werknemers. Toch realiseren weinig leiders de kracht die ze hanteren om het welzijn op het werk en daarna te versterken.
Op werkplekken wereldwijd is een van de meest effectieve en betaalbare welzijnsstrategieën jammerlijk onaangeboord: herkenning van werknemers. Erkenning doet meer dan het welzijn van de werknemer van brandstof: het bevordert een positievere vooruitzichten en vermindert burn -out. Erkenning kan in feite culturele transformatie veroorzaken en werkplekken helpen uitzonderlijke prestaties te bereiken en tegelijkertijd het leven van werknemers te verbeteren. En het is een van de eenvoudigste tactieken aan de vingertoppen van leiders.

Lees verder

Door dit formulier in te dienen gaat u hiermee akkoord Workhuman contact met u opnemen marketinggerelateerde e-mails of telefonisch. U kunt zich op elk moment afmelden. Workhuman websites en communicatie is onderworpen aan hun privacyverklaring.

Door deze bron aan te vragen gaat u akkoord met onze gebruiksvoorwaarden. Alle gegevens zijn beschermd door onzePrivacyverklaring. Als u nog vragen heeft, kunt u mailen dataprotection@techpublishhub.com

Gerelateerde categorieën:,

digital route logo
Lang: ENG
Type: Whitepaper Lengte: 28 pagina's

Meer bronnen van Workhuman