Skip to content Skip to footer

Beheer van afwezigheid

Gepubliceerd door: AdviserPlus

Afwezigheid op de werkplek kost de Britse economie £ 18 miljard aan verloren productiviteit elk jaar. Met dat cijfer in de lift (er wordt voorspeld dat het tegen 2030 £ 26 miljard zal bereiken), hebt u een effectieve strategie nodig om proactief afwezigheid van afwezigheid aan te pakken.
Volgens het laatste rapport van de CIPD 'Health and Well-Being at Work' geeft bijna de helft van de organisaties hun lijnmanagers geen specifieke training voor het afhandelen van afwezigheid van werknemers.
Download deze gids om te leren hoe AdviserPlus u kan helpen door uw ziekteverzuimtrends te controleren en uw managers te coachen om hen de vaardigheden en het vertrouwen te geven dat ze nodig hebben om snellere, meer consistente interventies te maken.

Lees verder

Door dit formulier in te dienen gaat u hiermee akkoord AdviserPlus contact met u opnemen marketinggerelateerde e-mails of telefonisch. U kunt zich op elk moment afmelden. AdviserPlus websites en communicatie is onderworpen aan hun privacyverklaring.

Door deze bron aan te vragen gaat u akkoord met onze gebruiksvoorwaarden. Alle gegevens zijn beschermd door onzePrivacyverklaring. Als u nog vragen heeft, kunt u mailen dataprotection@techpublishhub.com

digital route logo
Lang: ENG
Type: eGuide Lengte: 2 pagina's

Meer bronnen van AdviserPlus