Skip to content Skip to footer

Hoe u LinkedIn Leren bij uw non -profit kunt gebruiken

Gepubliceerd door: LinkedIn Learning

Medewerkers blijven langer bij organisaties wanneer ze het gevoel hebben dat hun werkgever heeft geïnvesteerd in hun professionele ontwikkeling. Leer hoe u de ontwikkeling van vaardigheden bij uw organisatie op een schaalbare, kosteneffectieve manier kunt koesteren met onze nieuwe gids, hoe u LinkedIn Learning bij uw non-profit kunt gebruiken.
In de gids ontdekt u een vijfstappenplan voor het gebruik van LinkedIn-leren om vaardigheden te vullen, de betrokkenheid van medewerkers te vergroten en de retentie te verbeteren. Je zal leren:
Help uw werknemers - en uw non -profit - gedijen. Download de gids vandaag om te beginnen.

Lees verder

Door dit formulier in te dienen gaat u hiermee akkoord LinkedIn Learning contact met u opnemen marketinggerelateerde e-mails of telefonisch. U kunt zich op elk moment afmelden. LinkedIn Learning websites en communicatie is onderworpen aan hun privacyverklaring.

Door deze bron aan te vragen gaat u akkoord met onze gebruiksvoorwaarden. Alle gegevens zijn beschermd door onzePrivacyverklaring. Als u nog vragen heeft, kunt u mailen dataprotection@techpublishhub.com

digital route logo
Lang: ENG
Type: Whitepaper Lengte: 10 pagina's

Meer bronnen van LinkedIn Learning