Skip to content Skip to footer

3 manieren om de burn -out van werknemers te verlichten

Gepubliceerd door: Workhuman

Voor het eerst in 2019 omvatte de Wereldgezondheidsorganisatie 'Burnout Syndrome' in haar internationale classificatie van ziekten.
Hoewel de burn-out van medewerkers een belangrijk probleem was voor zowel werkgevers als werknemers lang voordat Covid-19 hit, sinds de pandemie begon, zijn werkgerelateerde stressniveaus gestegen. Workhuman®-onderzoek van 3.500+ werknemers, uitgevoerd in juli 2021, bleek inderdaad dat 41% van het personeelsbestand in de voorgaande maanden van de pandemie had ervaren, met gevolgen voor hun gezondheid, welzijn en productiviteit.
Hier zijn drie manieren waarop HR -leiders de druk kunnen helpen verlichten en een echt menselijke werkplek kunnen creëren waar werknemers gelukkig, gezond en productief kunnen zijn.

Lees verder

Door dit formulier in te dienen gaat u hiermee akkoord Workhuman contact met u opnemen marketinggerelateerde e-mails of telefonisch. U kunt zich op elk moment afmelden. Workhuman websites en communicatie is onderworpen aan hun privacyverklaring.

Door deze bron aan te vragen gaat u akkoord met onze gebruiksvoorwaarden. Alle gegevens zijn beschermd door onzePrivacyverklaring. Als u nog vragen heeft, kunt u mailen dataprotection@techpublishhub.com

Gerelateerde categorieën:,

digital route logo
Lang: ENG
Type: Whitepaper Lengte: 12 pagina's

Meer bronnen van Workhuman