Skip to content Skip to footer

Vier barrières voor samenwerkingsanalyses en hoe HR en Finance ze kunnen overwinnen

Gepubliceerd door: Oracle

Zowel HR- als Finance -gebruik analyses om het personeel en de middelen van hun organisaties te optimaliseren, en concurrentievoordeel te behalen. Om de werkelijke waarde van analyse te ontgrendelen, kunnen HR en financiën niet in hun silo's blijven. Ze moeten samenwerken en gegevens en inzichten combineren om geïnformeerde, effectieve zakelijke beslissingen te nemen.
Uit de studie bleek dat de meeste organisaties nog steeds worstelen met culturele en vaardighedenverschillen die voorkomen dat HR en financiën volledig samenwerken aan analyses. Hier zijn de vier belangrijkste uitdagingen en hoe deze te overwinnen.

Lees verder

Door dit formulier in te dienen gaat u hiermee akkoord Oracle contact met u opnemen marketinggerelateerde e-mails of telefonisch. U kunt zich op elk moment afmelden. Oracle websites en communicatie is onderworpen aan hun privacyverklaring.

Door deze bron aan te vragen gaat u akkoord met onze gebruiksvoorwaarden. Alle gegevens zijn beschermd door onzePrivacyverklaring. Als u nog vragen heeft, kunt u mailen dataprotection@techpublishhub.com

digital route logo
Lang: ENG
Type: Whitepaper Lengte: 2 pagina's

Meer bronnen van Oracle