Skip to content Skip to footer

Hoe digitaal documentprocessen verschuiven van best practices naar zakelijke noodzaak

Gepubliceerd door: Adobe

Adobe heeft onlangs Forrester Consulting opdracht gegeven om een ​​wereldwijd enquête uit te voeren om te begrijpen hoe digitale documentprocessen de bedrijfsveerkracht ondersteunen tijdens de COVID-19-pandemie. De resultaten waren verbluffend met 72% van de organisaties zegt dat digitale documentprocessen hen in staat stellen de bedrijfscontinuïteit beter te behouden te midden van onvoorziene omstandigheden.
Omdat bedrijven massaal blijven acclimatiseren aan virtueel werk, is het steeds belangrijker voor werknemers en klanten om digitale documenten vrijwel en veilig te delen, te ondertekenen en op te slaan, zonder de noodzaak van hardcopieën. Bedrijven bieden meer tools om ervoor te zorgen dat bedrijven soepel worden uitgevoerd en de acceptatie versnelt voor belangrijke digitale documentmogelijkheden, zoals de acceptatie van e-ondertekenmerken die worden versneld met 58% van de organisaties wereldwijd en 79% in Noord-Amerika. Eenmaal als een best practice beschouwd, worden digitale documentmogelijkheden nu een zakelijke noodzaak en zullen ze verder blijven dan de huidige crisis om fundamentele elementen te worden van zowel de klantervaring (CX) als de werknemerservaring (ex).
Belangrijkste bevindingen in de studie Focus op:

Lees verder

Door dit formulier in te dienen gaat u hiermee akkoord Adobe contact met u opnemen marketinggerelateerde e-mails of telefonisch. U kunt zich op elk moment afmelden. Adobe websites en communicatie is onderworpen aan hun privacyverklaring.

Door deze bron aan te vragen gaat u akkoord met onze gebruiksvoorwaarden. Alle gegevens zijn beschermd door onzePrivacyverklaring. Als u nog vragen heeft, kunt u mailen dataprotection@techpublishhub.com

Gerelateerde categorieën:, ,

digital route logo
Lang: ENG
Type: Whitepaper Lengte: 15 pagina's

Meer bronnen van Adobe