Skip to content Skip to footer

Niet teruggaan? Het onomkeerbare werk- / levensverandering van het VK

Gepubliceerd door: Fujitsu

De urgentie gecreëerd door gebeurtenissen in 2020 fungeerde als een katalysator voor snellere executive besluitvorming en actie. Toen het er het meest toe deed, mobiliseerden we allemaal miljoenen mensen om anders te werken, waardoor bureaucratie door pure noodzaak werd doorgesneden.
De pandemie is een krachtige katalysator voor verandering geweest en de zaak voor duurzame hybride werken is nu duidelijk.
Begin 2021 onderzocht Fujitsu de werk- / levensverandering van het VK, in een kwantitatief onderzoek zijn we in op de perceptie van het leven en werken na de coVID-19. We hebben 250 C-niveau leidinggevenden en 1.000 werknemers in kantoororganisaties geïnterviewd met> 1.000 mensen. De bevindingen onthullen dat er geen teruggaan.

Lees verder

Door dit formulier in te dienen gaat u hiermee akkoord Fujitsu contact met u opnemen marketinggerelateerde e-mails of telefonisch. U kunt zich op elk moment afmelden. Fujitsu websites en communicatie is onderworpen aan hun privacyverklaring.

Door deze bron aan te vragen gaat u akkoord met onze gebruiksvoorwaarden. Alle gegevens zijn beschermd door onzePrivacyverklaring. Als u nog vragen heeft, kunt u mailen dataprotection@techpublishhub.com

Gerelateerde categorieën:,

digital route logo
Lang: ENG
Type: Whitepaper Lengte: 12 pagina's

Meer bronnen van Fujitsu