Skip to content Skip to footer

Oracle Cloud HCM Value Realization Report

Gepubliceerd door: Oracle

Als onderdeel van Oracle's voortdurende toewijding aan het succes van onze klanten, doen we investeringen in programma's zoals Value Realization, die zijn ontworpen om bedrijven te helpen de volledige potentiële waarde van hun cloud -investeringen te ontgrendelen.
We werken samen met onze klanten om de belangrijkste voordelen te identificeren, vast te leggen en te analyseren die zijn behaald door de implementatie en acceptatie van Oracle Cloud HCM. U zult belangrijke inzichten en kritische succesfactoren ontdekken voor succesvolle cloudtransformaties, evenals de perceptie van klanten van HCM -attributen en mogelijkheden die waarde stimuleren.

Lees verder

Door dit formulier in te dienen gaat u hiermee akkoord Oracle contact met u opnemen marketinggerelateerde e-mails of telefonisch. U kunt zich op elk moment afmelden. Oracle websites en communicatie is onderworpen aan hun privacyverklaring.

Door deze bron aan te vragen gaat u akkoord met onze gebruiksvoorwaarden. Alle gegevens zijn beschermd door onzePrivacyverklaring. Als u nog vragen heeft, kunt u mailen dataprotection@techpublishhub.com

digital route logo
Lang: ENG
Type: Whitepaper Lengte: 9 pagina's

Meer bronnen van Oracle