Skip to content Skip to footer

Agentschap, RPO en interne werving een uitgebreide vergelijking

Gepubliceerd door: Talentful

Als u snel nieuw talent aan uw team moet toevoegen, hoe bepaalt u dan welke wervingsmethode het beste is voor uw bedrijf?
Voor veel bedrijven is de eerste aanloophaven om aan de telefoon te komen met een wervingsbureau en hen te vragen een geschikte kandidaat te vinden. Andere organisaties houden er de voorkeur aan het hele wervingsproces in eigen huis te houden.
Lees Talentful's Guide vandaag om de voor- en nadelen van interne werving, agentschappen en RPO te ontdekken. Aan het einde van deze gids kunt u vol vertrouwen de juiste keuze voor uw organisatie maken.

Lees verder

Door dit formulier in te dienen gaat u hiermee akkoord Talentful contact met u opnemen marketinggerelateerde e-mails of telefonisch. U kunt zich op elk moment afmelden. Talentful websites en communicatie is onderworpen aan hun privacyverklaring.

Door deze bron aan te vragen gaat u akkoord met onze gebruiksvoorwaarden. Alle gegevens zijn beschermd door onzePrivacyverklaring. Als u nog vragen heeft, kunt u mailen dataprotection@techpublishhub.com

digital route logo
Lang: ENG
Type: Whitepaper Lengte: 17 pagina's

Meer bronnen van Talentful