Skip to content Skip to footer

Een katalysator voor een gezondere toekomstige Covid-19-vaccinbeheer orkestratie

Gepubliceerd door: ServiceNow

Na maanden en maanden van shutdowns en quarantaines hebben we nu de mogelijkheid om stappen te ondernemen in de richting van een gezondere morgen. Ten slotte zijn de vaccins klaar, en dat moeten we ook allemaal zijn.
Overheden, gezondheidszorgorganisaties, apotheken en anderen hebben hulp nodig bij het verkrijgen van de vaccins voor ontvangers. Succesvolle vaccinverdeling, administratie en monitoring zijn essentieel, niet alleen voor gezondheid en veiligheid, maar ook voor de toekomstige welvaart van elk land.
ServiceNow kan helpen bij het orkestreren van vaccinbeheer, waarbij workflows worden verbonden van distributie naar administratie met monitoring. ServiceNow streeft ernaar u te helpen de unieke, evoluerende uitdagingen van de pandemie te beheren. Onze digitale workflows vereenvoudigen de complexiteit, zodat u zich kunt concentreren op wat het belangrijkst is.

Lees verder

Door dit formulier in te dienen gaat u hiermee akkoord ServiceNow contact met u opnemen marketinggerelateerde e-mails of telefonisch. U kunt zich op elk moment afmelden. ServiceNow websites en communicatie is onderworpen aan hun privacyverklaring.

Door deze bron aan te vragen gaat u akkoord met onze gebruiksvoorwaarden. Alle gegevens zijn beschermd door onzePrivacyverklaring. Als u nog vragen heeft, kunt u mailen dataprotection@techpublishhub.com

Gerelateerde categorieën:

digital route logo
Lang: ENG
Type: Whitepaper Lengte: 6 pagina's

Meer bronnen van ServiceNow