Skip to content Skip to footer

Omarmen. Erbij betrekken. Gebruik het belang van sociale media voor merkreputatie en talentverwerving

Gepubliceerd door: SocialReferral

Sociale werving is niet iets dat zal verdwijnen.
Met de toenemende afhankelijkheid van een millennial personeelsbestand en de uitdagingen van tekorten aan vaardigheden, wordt het innovatieve talent van de toekomst betreft alleen meer afhankelijk van consistente en fantastische sociale strategieën.
Uit een recent rapport uitgevoerd door SocialReferral bleek dat 63% van de ondervraagde HR -professionals geloofde dat sociale media een cruciale rol zouden spelen in hun toekomstige wervingsstrategie, maar weinig onderzochte werkgeversmerk en rollen op sociale media.
Dus weinig organisaties doen echt goed om sociale werving goed. Maar met de juiste tools en houding hebben HR- en wervingsprofessionals de kans om hier echt stempel in te drukken als u de juiste ondersteuning krijgt om dit te laten werken voor uw bedrijf.
Spel-veranderende niet alleen voor talentattractie, maar ook voor de carrière van degenen die dit voor hun collega's krijgen. Download deze whitepaper voor meer informatie!

Lees verder

Door dit formulier in te dienen gaat u hiermee akkoord SocialReferral contact met u opnemen marketinggerelateerde e-mails of telefonisch. U kunt zich op elk moment afmelden. SocialReferral websites en communicatie is onderworpen aan hun privacyverklaring.

Door deze bron aan te vragen gaat u akkoord met onze gebruiksvoorwaarden. Alle gegevens zijn beschermd door onzePrivacyverklaring. Als u nog vragen heeft, kunt u mailen dataprotection@techpublishhub.com

digital route logo
Lang: ENG
Type: Whitepaper Lengte: 10 pagina's

Meer bronnen van SocialReferral